Välkomna till Brf Plogen i Nyköping -- en HSB-ansluten     bostdsrättsförening                 
Hem Om Plogen Styrelsen Plog Nytt Aktuellt Projekt Årsberättelser Valberedningen Stadgar
 

                             


Öppettider expedition

Fom den 29 augusti kommer vicevärds-expeditionen att vara öppen onsdagar kl. 18:00 – 19:00 på försök. Vill ni träffa oss på en annan tid så ring!!!! Ring 070 – 391 38 80

Arbetsdag

Den 29 eller 30 sept planerar vi ha en arbetsdag för att snygga till tomten. Plocka skräp, rensa ogräs, klippa buskar etc. Vi avslutar med en grillkväll där föreningen bjuder på korv och bröd, sallad, öl eller vin. Kanske en kopp kaffe på maten. Blir det kallt sitter vi inomhus.

Cyklar i cykelförråd och på gården

Under vecka 36 (3-9 sept) kommer vi att gå igenom alla cyklar i cykelförråd och på gården. De cyklar, som inte är märkta med namn och 2018 tar vi hand om i ett speciellt förråd. Har ingen hört av sig inom två månader skickar vi cyklarna till Björshult.

Räkenskapsåret

Nästa verksamhetsår omfattar 16 månader och skall vara 1 sept 2018 till den 31 dec 2019. Stod 2020 i PlogNytt nr 2.

Upphittade nycklar

Nycklar hittas lite då och då i och runt föreningen. Vi lämnar ner dessa till Polisen om ingen anmält förlust inom någon vecka till v.v-expeditionen.

Miljöhuset

En del av er verkar tro att någon annan tar hand om era rester, som ni skall köra till Björshult. Låt inte saker bara stå på golvet! Kör iväg med dem! Miljöhuset är ingen återvinningsstation!


STYRELSEN

Vicevärdsexpedition tel. 070-391 38 80 eller e-post: brf.plogen@bredband.net